info@vanzeelstsloepverhuur.nl

+31 6 42 32 32 22

 

Reserveringsaanvragen gelieve te doen via het telefoonnummer: 06-42 32 32 22. Hier gaat onze voorkeur naar uit omdat we u dan ook direct de huidige stand van zaken v.w.b. de beschikbaarheid van de diverse sloepen kunnen mededelen. Door de vele reserveringen kan het wel eens zijn dat de huidige stand van zaken op de website al niet meer actueel is.

U kunt ook gebruik maken van het reserveringsaanvraagformulier. Na acceptatie van de voorwaarden kunt u het formulier invullen en krijgt u na verzending een bevestiging van uw reserveringsaanvraag. Wij nemen uw reserveringsaanvraag vervolgens in behandeling en onderzoeken wij of uw aanvraag mogelijk is. Wij zullen dan z.s.m. met u in contact treden en uw aanvraag bevestigen of zullen wij met u kijken naar een andere datum of naar de beschikbaarheid van een andere sloep.

Om het op langere termijn reserveren wat gemakkelijker te maken bieden we u een “slecht weer garantie” aan,wat inhoud dat mocht het weer echt tegen zitten op de gereserveerde dag (heftige regenval of storm) deze reservering verzet kan worden naar een nader te bepalen datum !

HUISDIEREN:

LET OP! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. INDIEN U TOCH EEN HUISDIER BIJ ZICH HEEFT KUNT U GEEN GEBRUIK MAKEN VAN ONZE SERVICES.

Bekijk de Voorwaarden nu!

RESERVERINGSAANVRAAG:

 

  Aanhef (verplicht)

  Uw voor- en achternaam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenste huur datum (verplicht)

  Lengte van huur (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

  Doel van tocht (verplicht)

  Indien anders:

  Kies sloep (verplicht)

  Hoe heeft u ons gevonden? (verplicht)

  Indien anders:

  Ik heb de voorwaarden gelezen en ga daar mee akkoord (verplicht)

  Ja

  SPAM BEVEILIGING:

  Ik ben geen robot (verplicht)

  In verband met spambots zijn wij genoodzaakt ons te beschermen