info@vanzeelstsloepverhuur.nl

+31 6 42 32 32 22

Luxe Sloepen

Maar liefst tien “Maril” sloepen liggen startklaar om mensen het lekkere gevoel van het varen te geven!

We hebben gekozen voor luxe sloepen, met een stuurstand, rondzit, teakhouten aankleding en een lekkere kussenset.
Mocht je last krijgen van de felle zon of een fris briesje dan bied de buiskap hiervoor een goede oplossing.

De sloepen kunnen worden gebruikt voor een lekker dagtochtje met z’n tweeën, als gezins/vrienden uitje of als bedrijfsuitje!

 

Weather Icon

Geen vaarbewijs nodig!
Voor onze gemotoriseerde sloepen is overigens GEEN vaarbewijs nodig! Er zijn echter wel regels, die kunt u terug vinden in de Algemene Voorwaarden, te vinden op deze site.

Vaarroutes
In een luxe, comfortabele sloep genieten van al het moois wat het water en de natuur te bieden heeft. Varend in een sloep vanuit de thuisbasis bij Well / Ammerzoden kunt u dit optimaal beleven.
U kunt vanaf de aanlegsteiger diversen routes varen,ondermeer naar verschillende recreatiegebieden zoals de Zandmeren/ Lithse- en Gouden Ham met hun mooie zandstrandjes.Ook kan een bezoekje gebracht worden aan het vestigingsstadje Heusden,waar in de binnen haven aangemeerd kan worden.Een stadswandeling is hierbij zeer aan te raden.
Wil je echt van de natuur genieten dan zal koers gezet moeten worden stroomafwaarts op rivier de Maas richting de Biesbosch,of de dichterbij gelegen Dode Maasarm of de afgedamde maas richting Veense Put via het Heusdens Kanaal,waarbij ook Woudrichem tot de mogelijkheden behoort.
Wie het schutten in een sluis zelf mee wil maken, kan via de sluis van Engelen richting Den Bosch, waar gevaren kan worden tot in de binnenstad.
Zoals je ziet volop keuze mogelijkheden in vaarroutes,daarnaast bestaat er een keuze uit verschillende afmetingen sloepen,omdat iemand lekker met z’n tweeën wil waren,de ander met de familie of vrienden lekker wil vertoeven op het water,of wat groter opgezet met het complete personeel als bedrijfsuitje of teambuilding dagje.

 

Nagenieten:
Mocht u na een heerlijk dagje varen nog van een lekkere na-zit willen genieten dan kunt u voor een hapje en drankje nog altijd terecht bij het nabij gelegen restaurant ” ’t Wellse Veerhuis ”.

Varen op een sloep iets voor u?
Wilt u gezellig met z’n tweeen, met uw gezin/vrienden of als bedrijfsuitje lekker gemotoriseerd rondvaren, zonder daarvoor in het bezit te hoeven zijn van een vaarbewijs? Dan bent U bij ons op het juiste adres.
Wij zijn te vinden achter bovengenoemd restaurant aan de Wellsedijk 29 te Well ( GLD) direkt aan Rivier de Maas,waarbij een ruime parkeergelegenheid voorhanden is. Wij zien uw komst graag tegemoet!

Tot varens…..