info@vanzeelstsloepverhuur.nl

+31 6 42 32 32 22

 

 1. Huurder heeft voor varen met sloep geen vaarbewijs nodig.
 2. Een geldig legitimatiebewijs is verplicht.
 3. Minimale leeftijd is 21 jaar.
 4. Betaling van HUUR EN BORG geschiedt UISLUITEND CONTANT EN ALTIJD VOORAF.
  Borg bedraagt € 250,deze wordt aan het einde van de huurperiode retour gegeven, mits er geen schade aan desbetreffende sloep is veroorzaakt. Mocht een sloep na huurperiode in VERVUILDE STAAT worden teruggebracht (kussens smerig etc.) dan worden EXTRA SCHOONMAAKKOSTEN in rekening gebracht met een minimum van 25 euro !
 5. Eventuele schade en/of vermissing van spullen zal verrekend worden met de borgsom. Wanneer de schade hoger uitvalt dan de borgsom dan wordt deze bij u in rekening gebracht.
 6. Verhuurder stelt zich niet aansprakelijk voor schade, diefstal enz. van de door uzelf meegebrachte persoonlijke eigendommen, en voor ontstaan van persoonlijk letsel van opvarende gedurende de huurperiode. Het varen met de sloepen geschiedt geheel op eigen risico.
 7. HUISDIEREN,EVENALS BARBEQUE,KOLEN ETC. aan boord zijn niet toegestaan.
 8. Maximaal aantal personen per sloep mag niet overschreden worden.
 9. De Waal en Merwede zijn uitgesloten als vaargebied (geen doorgang door de sluizen bij Andel en Rossum).
 10. Huurder dient de sloep netjes ( schoon, zoals meegenomen ) en op de afgesproken tijd ( einde huurperiode ) weer terug te bezorgen, bij tijdsoverschrijding wordt ingehouden op de borgsom a €50 per uur.
 11. Verhuurder geeft huurder recht bij slecht weer (voor aanvang van huurperiode) de sloep te annuleren en op een nader in overleg te bepalen datum weer te reserveren. Deze “slechtweer garantie” geldt alleen bij heftige regenval en storm.
 12. Verhuurder heeft het recht, de sloep door te verhuren , wanneer huurder zonder bericht, 30 minuten later dan de afgesproken tijd arriveert.

GEDRAGSREGELS

 1. Huurder dient zich te houden aan de plaatselijk geldende vaarregels t.a.v snelheid, varen binnen aangegeven vaargebied d.m.v boeien/betonning ( denk aan de Biesbosch),verboden invaarten etc.
 2. U mag geen afval etc. overboord werpen.
 3. Huurder mag geen overlast veroorzaken aan mede “watergebruikers”
 4. Boetes kunnen niet worden verhaald op de verhuurder.

VAARREGELS

U doet er goed aan, ondanks dat u geen vaarbewijs nodig heeft, zich toch alvast bekend te maken met enkele vaarregels en vaarverkeersborden die u kunt tegen komen. U kunt eens kijken op de website van de Rijkswaterstaat. Onderstaande link brengt u daarnaar toe.

Verkeersregels op het water